De Bund: goed bereikbaar!

Vanuit De Bund kun je alle kanten op. Je woont namelijk lekker centraal. Met de fiets ben je binnen een paar minuten in hartje Rotterdam. Maar ook met de metro, bus of watertaxi kom je snel waar je wezen mot. Helemaal omdat de haltes bijna letterlijk naast je deur liggen. En ontkom je er niet aan om Rotterdam een keer uit te moeten, dan ben je met de auto zo op de A15 of A16.

image alt

Metrostation Rijnhaven

Op 2 minuten lopen van je nieuwe huis ligt Metrostation Rijnhaven. Hier stap je op metrolijn D (van Rotterdam Centraal naar De Akkers in Spijkenisse) of E (van Den Haag Centraal naar Slinge in Rotterdam-Zuid). Of je pakt bus 77, die rijdt tussen SS Rotterdam en Zuidplein.

image alt

Alles op fietsafstand

Als je op zo’n centrale plek in Rotterdam woont, dan pak je natuurlijk lekker vaak de fiets. Of je nou naar het centrum gaat voor een drankje op een terras, naar De Kuip voor een voetbalwedstrijd of naar een concert in Ahoy – op je tweewieler(t) is dat prima te doen. Hetzelfde geldt voor een bezoek aan het Wereldmuseum, Het Park of winkelcentrum Zuidplein. Jouw stalen ros hoeft niet te verroesten op straat. Door ‘m te stallen in de fietsenkelder van De Bund blijft ie in topconditie en weet je zeker dat ie veilig staat. En als je een elektrische fiets hebt, dan kun je ‘m hier ook gelijk aan de stekker hangen.

image alt

Snel weg naar de snelweg

Heb je (ook) een auto? Ook die parkeer je veilig en droog in de bewonersgarage. Vanuit De Bund ben je snel weg, naar de snelweg. Binnen tien minuten rijd je, via de Laan op Zuid en de Stadionweg langs De Kuip, op de A16 bij het knooppunt Rotterdam-Feijenoord. Vanuit hier kun je richting Dordrecht en Breda of via de Van Brienenoordbrug richting Rotterdam-Noord en de A20. Ook sta je binnen tien minuten op de A15, richting de havens.